Alimentatia in sezonul de iarna

dieta-5-zile.jpg

Iarna, anotimpul geros, toată lumea ar trebui să fie atentă la propria sănătate aportul de vitamine trebuie suficient de bine echilibrat astfel încât să suplinească deficiențele din alimentatia specifică anotimpului hibernal.
 

Pe lângă consumul de fructe și legume având în vedere faptul că acestea nu sunt de cea mai buna calitate în acest anotimp, ar trebui ce ar fi indicat sa fie administrate suplimente alimentare, sau asa numitele alimente suplimentele alimentare nu au apărut de azi sau de ieri însă în ultima perioadă de timp acestea au dobândit ou diversificare impresionanta.
 

Ce este cel mai important este faptul că au apărut si inca apar frecvent suplimente alimentare naturale, nu bazate pe produși de sinteză
 

Acest lucru este foarte important pentru sănătatea noastră findca ficatul este mult mai putin solicitat, efortul acestuia pentru a metaboliza respectivele chimicale anulând beneficiile pe care teoretic acestea le-ar fi adus organismului uman.
 

În concluzie, trebuie să reiterăm importanța extraordinară a mentinerii unei alimentatii echilibrate pe întreaga durată a iernii, prin introducerea in dieta a produselor îmbunătățite din punct de vedere nutritiv, lucrul cel mai important fiind sa mancam alimente cât mai sănătoase, cu origini specificate, ideal dintre cele nemodificate genetic, și cel mai bine să consumăm doar produse biologice si chiar ecologice. Sănătatea noastră nu este un lucru cu care să facem experimente sau să glumim. 
01/16/2017 18:32:34
marisalina
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one