Masajul cu pietre vulcanice - erotic sau terapeutic?

Masaj

Masaj

Daca sunteti adeptul masajelor asiatice, in special al celor thailandeze, vi-l recomand pe cel cu pietre vulcanice. Trebuie spus ca intre acesta si terapia cu pietre vulcanice este o diferenta la nivel de tehnica. Scopul e acelasi - echilibrarea energetica. 

Terapia se bazeaza foarte mult pe tratamentul termic. Pietrele sunt incinse si apoi raspandite pe corp in zone cheie. Masajul, in schimb, foloseste un numar redus de pietre vulcanice. Se pune accentul mai mult pe un mixt intre mai multe tehnici de masaj orientale (uneori chiar si cel senzual erotic) si nu numai.

Pietrele sunt asezate in general pe spate, de la mijloc pana in zona cervicala, de-a lungul coloanei vertebrale. Acestea sunt incalzite si cu ajutorul lor se pun in aplicare tehnici din masajul thai, shiatsu, balinez, tantric, taoist sau hawaian. Se poate aplica si presopunctura. Pietrele nu stau in acelasi loc iar cand temperatura lor scade, sedinta se termina. Aceasta poate dura chiar si o ora.  
Nu trebuie sa va speriati de faptul ca pietrele sunt incalzite pentru ca temperatura lor nu depaseste 40 - 50 de grade. Nu veti iesi de la sedinte cu arsuri pe spate pentru ca totul este controlat. Cei care vor face masajul cunosc timpul de expunere necesar pentru a nu suferi arsuri. Nu aveti cum sa va dati seama de temperatura pietrelor vulcanice pana nu incercati pe pielea voastra. Chiar daca termometrul arata aceeasi temperatura, pietrele obisnuite nu se simt la fel ca cele vulcanice.

Partea interesanta e ca majoritatea saloanelor de masaj care au astfel de servicii au angajate chiar din zona in care acest tip de masaj s-a consacrat, mai putin cateva saloane de masaj erotic din Bucuresti. Ma refer la Thailanda, Indonesia, Filipine etc. Chiar si pietrele vulcanice sunt aduse de acolo. Bineinteles, acest lucru e imbucurator pentru ca cei care vor intra in astfel de saloane vor beneficia de masajul unor persoane care cunosc aceste tehnici destul de bine. Preturile nu sunt foarte mari si depasesc cu putin 100 de lei. Terapia cu pietre vulcanice e putin mai scumpa decat masajul.Beneficiile principale ale acestui tip de masaj, pe langa echilibrul energetic, sunt imbunatatirea ritmului metabolic, sprijinul in inlaturarea endemelor, diminuarea spasmelor musculare sau imbunatatirea afectiunilor osteo-articulare si rafinarea erotismului.
01/12/2017 09:07:35
marisalina
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one